Gevel impregneren Sneek

De gevel van uw woning laten impregneren: het levert u als bewoner een scala aan voordelen op. Heeft u uw gevel net laten reinigen door middel van nevelstralen, dan is het laten impregneren van de gevel een logische vervolgstap. Het uiterlijk van de gevel verandert hierdoor niet, maar wel wordt de gevel voorzien van een jarenlange beschermlaag.

Vochtproblemen in woningen worden namelijk sterk teruggedrongen door uw gevel te impregneren en ook heeft de gevel de komende jaren veel minder onderhoud nodig dan normaliter. De specialisten bij Atsma Gevelreiniging in Sneek en omgeving kunnen deze klus snel voor u uitvoeren, zodat problemen met betrekking tot uw gevel verleden tijd zijn. Bovendien biedt Atsma Gevelreiniging u 15 jaar garantie in combinatie met nieuw voegwerk op het impregneren.

Vraagt u zich af of gevel impregneren voor uw pand of woning rondom Sneek geschikt is? Bel of mail ons, dan kunnen we u van een persoonlijk advies voorzien.

Bescherming tegen problemen

Het impregneren van de gevel kunt u zien als een beschermende laag in de vezel waar vuil en water op afketsen. Vochtproblemen in een woning bijvoorbeeld, zien we in de praktijk veelvuldig voorbijkomen. Ook vallen uw stookkosten bij vochtproblemen waarschijnlijk hoger uit. Al met al een ongunstige situatie. De vakmannen bij Atsma Gevelreiniging kunnen u helpen het vochtprobleem aan te pakken.

Door de gevel te impregneren ontstaat een solide laag die 100 % waterdicht is, maar wel waterdamp doorlatend is. Er kan nu geen water meer van buitenaf meer de woning binnendringen. Hieronder vindt u alle voordelen die het impregneren van uw gevel u oplevert op een rij:

  • Waterdicht
  • Kans op vorstschade is nihil
  • Minder onderhoud benodigd
  • U bespaart op stookkosten
  • Verhoogde levensduur

Geen omkijken meer naar

Zodra de gevel van deze sterke impregneerlaag is voorzien, heeft u er voor lange tijd geen omkijken meer naar. De muur blijft lang schoon, vuil kan zich namelijk niet goed aan een geïmpregneerde gevel hechten. Ook geniet u nu van een gezonder leefklimaat binnenshuis. Het impregneren van de gevel is echter een betamelijke klus en het is aan te bevelen de uitvoering ervan door een professional te laten verrichten. Atsma Gevelreiniging regelt het proces van impregneren graag voor u.

Impregneren gaat als volgt in zijn werk: door een oplosmiddel met lage druk door middel van vloeien (nat in nat techniek) op de gevel aan te brengen, wordt de levensduur van de muur verlengd. Letterlijk betekent impregneren: 'het doordringen van een materiaal met een andere stof'.

Vrij van vuil door gevel impregneren

Deze klus kan enkel goed worden uitgevoerd als de gevel volledig vrij van vuil is. Vuil tussen de muur en de laag maakt dat de werking te wensen overlaat. Laat de gevel voor aanvang van deze klus door de professionals bij Atsma Gevelreiniging schoonmaken door middel van nevelstralen. Nu de gevel goed schoon is, kan de impregneerlaag worden aangebracht. Atsma Gevelreiniging regelt het impregneren van uw gevel snel en tegen een scherp tarief.

Impregneren is een klus voor een vakman

Een gelijke dekking van de impregneerlaag is belangrijk. Gebeurt het aanbrengen van de laag niet goed of regelmatig, dan heeft vocht alsnog vrij spel, met alle ongunstige gevolgen van dien. De levering van kwalitatief goed werk is dus erg belangrijk bij een klus als deze.

Een schone en mooi ogende buitenkant van een woning laat direct zien dat de bewoners ervan onderhoud hoog in het vaandel hebben staan. Mocht u ooit besluiten om uw woning te willen verkopen, dan is een waardevermeerdering een indirect gevolg. Dat levert u over de lange termijn dus voordeel op.

Atsma Gevelreiniging, werkzaam in Sneek en omgeving, heeft jarenlange ervaring op het gebied van gevels impregneren. Bent u benieuwd of impregneren voor uw situatie een goede oplossing is? Of wilt u een indicatie van de kosten? Bel of mail ons. We geven u graag advies over uw specifieke woonsituatie.

Contact

Atsma Gevelreiniging
Broerstrjitte 45
8625JA Oppenhuizen

06-29086600